بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

پرستاران انگلیسی اعتصاب می‌کنند

پرستاران انگلیسی اعتصاب می‌کنند هزاران نفر از پرستاران در انگلیس برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کاری اعتصاب خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه صنفی پرستاران در انگلیس اعلام کرد هزاران پرستار در روزهای ۱۵ و ۲۰ دسامبر برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کاری اعتصاب خواهند کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، این اعتصاب‌ها احتمالاً نخستین مرحله از مراحل چندگانه اعتصاب پرستاران خواهد بود که بعد از عدم موافقت دولت با افزایش حقوقشان ۵ درصد بیشتر از تورم به وقوع خواهد پیوست.

 

پات کولن، دبیر کل کالج سلطنتی پرستاری گفت: «پرسنل پرستاری به اندازه کافی نادیده گرفته شده‌اند، به اندازه کافی حقوق کم دریافت کرده‌اند.»

 

کولن گفت دولت از دو هفته گذشته که پرستاران اعلام کرده‌اند برای اولین بار در تاریخ اعتصاب خواهند کرد از مذاکرات رسمی اجتناب کرده است.

 

استیو بارکلی، وزیر بهداشت انگلیس گفته مطالبات پرستاران به معنی افزایش ۱۹.۲ درصدی حقوق آنها است و برای دولت ۱۰ میلیارد پوند در سال بار مالی خواهد داشت.

 

او گفت: «این روزها برای همه چالش‌انگیز است و شرایط اقتصادی به معنی آن است که مطالبات اتحادیه پرستاران قابل اجابت نیست.»

 

وزیر بهداشت انگلیس اضافه کرد وزارتخانه تحت امر او برنامه‌هایی برای جلوگیری از اخلال در ارائه خدمات به بیماران در نتیجه اعتصاب‌ها دارد.

 

این اعتصاب فشارها را بر ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس افزایش خواهد داد که با رکود اقتصادی و بحران افزایش هزینه‌های معیشتی در کشور روبرو است. نرخ تورم انگلیس در ماه اکتبر به ۱۱.۱ درصد رسید که در ۴۱ سال اخیر بی‌سابقه است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار